Polední menu

Nabídka na týden: 19.2.2018 - 23.2.2018

Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek, 02 Korýši, 03 Vejce, 04 Ryby, 05 Jádra podzemnice olejné, 06 Sójové boby, 07 Mléko, 08 Skořápkové plody, 09 Celer, 10 Hořčice, 11 Sezamová semena, 12 Oxid siřičitý a siřičitany, 13 Vlčí bob, 14 Měkkýši
ZELENINOVÁ S BRAMBOREM

1) Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7,10)75,-
2) Vepřové maso na tymiánu, dušená rýže (1) 75,-
3) Kuřecí prsa v parmazánové krustě, bramborová kaše (1,3,7) 80,-
4) Vepřový řízek v bramboráku, zelný salát Coleslaw (1,3,7) 95,-


Pondělí 19.2.
ČOČKOVÁ

1) Pikantní fazole chili con carne s hovězího masa, pečivo (1,3) 75,-
2) Segedínský guláš, houskové knedlíky 75,-
3) Pečené krůtí masové kuličky v pikantní omáčce,
šťouchané brambory (1,3) 80,-
4) Nakládané kuřecí medailonky v těstíčku, hranolky (3) 95,-

Úterý 20.2.
RUSKÝ BORŠČ

1)Špagety s kuřecím masem a drcenými rajčaty,sýrem (1,3) 75,-
2) Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše (1,7) 75,-
3) Vepřový perkelt se zeleninou,
šťouchané brambory s cibulkou (1) 80,-
4) Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka (1,3,7,10) 95,-


Středa 21.2.
UZENÁ S KROUPAMI

1) Vepřový vrabec, dušené zelí,houskové knedlíky (1,3) 75,-
2) Pikantní kuřecí nudličky se zeleninou, dušená rýže 75,-
3) Vepřová játra na roštu,šťouch. brambory (1) 80,-
4) Špagety Carbonara sypané parmezánem (1,3,7) 95,-


Čtvrtek 22.2.
ZELNÁ S HOUBAMI

1) Rýžový nákyp s ovocem, sypaný cukrem (1,3,7) 75,-
2) Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,7) 75,-
3) Hovězí dušené ala španělský ptáček,
housk.knedlíky (1,3) 80,-
4) Pečené kachní stehno, červené zelí,
bramborové knedlíky (1,3,7) 95,-



Pátek 23.2.
    tel. +420 728 566 648    info@hotelricany.cz    Tvorba webových stránek