Polední menu

Nabídka na týden: 21.5.2018 - 25.5.2018

Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek, 02 Korýši, 03 Vejce, 04 Ryby, 05 Jádra podzemnice olejné, 06 Sójové boby, 07 Mléko, 08 Skořápkové plody, 09 Celer, 10 Hořčice, 11 Sezamová semena, 12 Oxid siřičitý a siřičitany, 13 Vlčí bob, 14 Měkkýši
ZELNÁ S KLOBÁSKOU

1) Čočka na kyselo, vařené vejce, pečivo (1,3) 75,-
2) Kuřecí rizoto sypané sýrem, sterilovaný okurek 75,-
3) Vepřový plněný ptáček (slanina, vejce, okurek)
houskové knedlíky (1,3) 80,-
4) Míchaný zeleninový salát, grilované kuřecí maso,
dresing 95,-


Pondělí 21.5.
HRACHOVÁ

1) Zapečený květák s bramborem smetanou a sýrem (1,3,7) 75,-
2) Segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3) 75,-
3) Vepřové žebírko s žampiony, koprem a smetanou, rýže (1,3,7) 80,-
4) ½ Grilovaného kuřete, pečivo, okurek 95,-


Úterý 22.5.
ČESNEKOVÁ

1)Vepřová plec na pepři, dušená rýže (1) 75,-
2) Koprová omáčka, vařená vejce,housk.knedlíky (1,3,7) 75,-
3) Pečené kuřecí stehno na řecký způsob,
bramborová kaše (1,7)
(olivy, drcené rajčata, cuketa, červené víno) 80,-
4) Vepřový řízek v bramboráku, zelný salát coleslaw (1,3,7) 95,-


Středa 23.5.
ZABIJAČKOVÁ S KROUPAMI

1) Sekaná pečeně se slaninou,brambor.kaše, okurek (1,3,7) 75,-
2) Pikantní fazole s opečenou maďarskou klobásou, pečivo (1,3) 75,-
3) Hovězí maso po námořnicku, těstoviny (1) 80,-
4) Variace smažených sýrů (niva, hermelín, eidam),
opečené brambory, tatarka (1,3,7,9,10) 95,-


Čtvrtek 24.5.
FAZOLOVÁ

1) Domácí Honzovy buchty s povidlím (1,3,7) 75,-
2) Vepřový plátek v pikantním těstíčku,
šťouchané brambory (1,3) 75,-
3) Kuřecí špíz s cibulí, paprikou a klobásou, pepřovka, dušená rýže (1,3,7) 80,-
4) Steak z krkovice sázené vejce se šunkou, hranolky (1.3) 95,-


Pátek 25.5.
    tel. +420 728 566 648    info@hotelricany.cz    Tvorba webových stránek